Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, replică acidă pentru Vasile Blaga: Dă dovadă de tupeu

PSD

Vasile Blaga i-a transmis luni premierului Victor Ponta că ar trebui să fie mai reţinut în privinţa Elenei Udrea, pentru că a fost avocatul lui Dorin Cocoş. Replica PSD vine de la purtătorul de cuvânt Gabriela Firea. Aceasta îl acuză pe Blaga tupeu în detaşarea sa faţă de cazul Udrea.

"Copresedintele PNL Vasile Blaga a lansat astazi un atac la adresa premierului Victor Ponta, atac pe care nu il pot califica decat ca fiind o mostra de tupeu. Vasile Blaga este un soldat credincios al regimului Basescu, un supus al fostului presedinte. Faptul ca domnul Blaga si fostii sai colegi din PDL se ascund in ceea ce numesc noul PNL nu ii absolva de participarea directa la perpetuarea unui regim corupt, care i-a saracit pe romani. Il invit pe domnul Blaga sa dea dovada de mai multa decenta. PDL poarta inca stigmatul raului facut in Romania, ca instrument al fostului presedinte Traian Basescu. Romanii nu uita usor tot acest rau, chiar daca Vasile Blaga si pedelistii incearca sa se ascunda in spatele doamnei Alina Gorghiu sau a altora din vechiul PNL. Poate doamna Gorghiu isi face timp sa ii aminteasca copresedintelui PNL cine este si de unde vine", afirmă Gabriela Firea.

Anterior, într-o conferinţă de presă, Vasile Blaga declarase: "PNL va vota în toate cele trei cazuri ale Elenei Udrea. Vom vota toate cererile justiţiei la vedere, astfel încât să nu fie surprize. Nu pot să nu văd cum se comportă premierul jucăuş, cum o cataloghează pe o foarte bună prietenă a domniei sale şi a familiei sale, uitând că dânsul a fost avocatul familiei Cocoş. N-ar strica mai multă reţinere din partea premierului."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.