Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, replică pentru Cătălin Predoiu

psd1

Purtatorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podasca, a respins miercuri acuzatiile prim-vicepresedintelui PNL Catalin Predoiu privind politicile Guvernului Ponta pentru sustinerea tinerilor.

'Programul 'Tineri Întreprinzatori' încurajeaza tinerii cu vârsta de pâna la 35 de ani sa aplice pentru finantare nerambursabila de pâna la 10.000 de euro. Programul 'Start' prevede finantari nerambursabile de pâna la 100.000 de lei pentru tineri care doresc sa înfiinteze o afacere noua. Programul 'Garantia pentru tineri' aloca 470 milioane de euro pentru cei care doresc sa se pregateasca pentru un loc de munca. Salariile medicilor rezidenti au fost majorate în ultimul an si le-au fost acordate burse lunare în valoare de 150 de euro. Toate acestea sunt masuri ce urmaresc scaderea numarului de tineri care aleg sa plece din România', declara Gabriela Podasca, conform unui comunicat de presa, citat de Agerpres.

Purtatorul de cuvânt al PSD considera ca prin declaratiile pe care le face Catalin Predoiu arata ca nu întelege care sunt problemele cu care se confrunta astazi tinerii si nici care sunt masurile care pot veni în sprijinul lor.

'Nu are nicio idee concreta despre ce ar trebui facut pentru tineri, nu a venit niciodata cu vreo propunere dedicata tinerilor. Iar atunci când a fost în Guvern, Predoiu a sprijinit taierea salariilor cu 25%, masura care a afectat în mod special salariatii tineri, a sprijinit taierea indemnizatiei pentru mame si a contribuit la desfiintarea a sute de mii de locuri de munca, printre primii care au fost dati afara fiind angajatii tineri. Predoiu nu merita sa ajunga prim-ministru, nu are calitatile necesare si nu are nici macar sustinerea colegilor din PNL, care nu îl doresc în aceasta functie', afirma Gabriela Podasca.

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a sustinut marti ca Executivul Ponta nu face nimic pentru a stopa migratia tinerilor.

'Este grav ca nu se face nimic coerent pentru a se stopa acest declin. Nu este nicio surpriza ca Guvernul Ponta nu face nimic, fiind un guvern al baronilor corupti. Este paradoxal ca un premier tânar sa nu faca nimic pe termen mediu si lung pentru rezolvarea problematicii tinerilor', a declarat prim-vicepresedintele PNL la dezbaterea 'Somajul în rândul tinerilor'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.