Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, replică rapidă pentru Orban: 'Creşterea alocaţiilor este o nefăcută? Este ceva inimaginabil'

protv.ro
marius budai

Premierul Ludovic Orban a acuzat Parlamentul că ”face nefăcute” și adoptă legi generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Orban se referea la legea prin care s-a respins ordonanţa de urgenţă a Guvernului privitoare la amânarea dublării alocaţiilor. PSD oferă o replică rapidă, prin vocea fostului ministru al Muncii Marius Budăi.

"Dumneavostră, domnule Orban, sunteţi iresponsabil. După ce a comparat creşterea pensiilor cu drumul spre iad, acum spune că dublarea alocaţiilor este o nefăcută. Parlamentul vrea bunăstrarea copiilor României şi premierul spune că am făcut o nefăcută. Este ceva inimaginabil. Este un veşnic copil plângăcios. Oricine altcineva este vinovat, numai el nu. Pe scurt, neputinţa acetui guvern este de vină", a declarat Marius Budăi la Antena 3.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, Ordonanţa de urgenţă 2/2020 care proroga termenul pentru dublarea alocaţiilor copiilor la 1 august 2020. OUG 2 prorogă termenul de intrare în vigoare a prevederii privind dublarea alocaţiei începând cu 1 februarie 2020, la 1 august 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.