Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD s-a retras în 'buncăr': Tăcerea grea din biroul lui Dragnea. Ponta NU face declaratii la 21

dragnea4

UPDATE: Semnele par a fi foarte rele pentru PSD si sunt voci care vorbesc de o diferenta de doar cateva procente intre Victor Ponta si Klaus Iohannis (38 la 33).

Primul tur al alegerilor prezidențiale a fost condus din sediul central al PSD de catre presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea si mana sa dreapta, senatorul Darius Valcov.

La fel ca la alegerile europarlamentare, comunicarea cu presa a sefilor PSD nu a existat. In afara unei declaratii de presa a Gabrielei Firea, toate semnalele despre scorul lui Victor Ponta au venit “pe surse” si au oscilat intre 45% si 37%. Niciun oficial PSD nu a dorit sa confirme sau sa infirme aceste pronosticuri.

In sediul PSD a mai fost prezent si consultantul lui Victor Ponta, Bogdan Teodorescu, care la randul sau a realizat un exit-poll pentru candidatul PSD.

Spre orele 21.00, lucrurile in sediu au inceput sa precipite, spun surse din partid, Liviu Dragnea fiind destul de agitat si avand o serie de discutii aprinse cu PSD-istii.

Scenele de la PSD amintesc de alegerile europarlamentare din luna mai, atunci cand toata conducerea partidului anunta un scor spre 50% pentru Alianta PSD-UNPR-PC, insa partidul nu a luat nici 40%.

Victor Ponta este asteptat la sediul central al PSD pentru a vedea in direct rezultatul exit-poll-urilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.