Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Sălaj își reafirmă susținerea pentru Guvernul Grindeanu

psd sigla

Membrii Comitetului Executiv al organizaţiei judeţene a PSD din Sălaj au votat, în unanimitate, două rezoluţii prin care PSD Sălaj îşi reafirmă susţinerea faţă de Guvernul Grindeanu, faţă de conducerea centrală a PSD şi aplicarea programului de guvernare. 

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD Sălaj, Comitetul Executiv al PSD Sălaj s-a întrunit, miercuri, pentru a discuta şi analiza contextul politic naţional.

Călin Popescu Tăriceanu a fost DENUNȚAT: Cine e semnatarul și care sunt acuzațiile


"S-a discutat despre situaţia tensionată creată de intervenţia Preşedintelui României, despre modul în care afectează grav instituţiile locale şi judeţene nepromulgarea Legii Bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat, precum şi ingerinţele preşedintelui Iohannis in actul de guvernare si efectele asupra implementării programului de guvernare votat de români pe 11 decembrie 2016. După o amplă analiză a ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni, membri CEx Sălaj au fost consultaţi în legătură cu deciziile pe care PSD trebuie să le ia în următoarea şedinţă de Comitet Executiv la nivel naţional", se arată în postarea menţionată. 

Potrivit sursei citate, au fost votate, în unanimitate, două rezoluţii prin care PSD Sălaj îşi reafirmă susţinerea faţă de Guvernul Grindeanu, faţă de conducerea centrală a PSD şi aplicarea programului de guvernare PSD. 

"Pentru Partidul Social Democrat este un examen de maturitate politică acum şi mă bucur să văd o atitudine solidară şi înţeleaptă. Încrederea pe care o manifestaţi faţă de actualul Guvern şi faţă de programul de guvernare pentru care zeci de mii de sălăjeni şi milioane de români şi-au exprimat dreptul la vot este dovada clară că unitatea, adevărul şi profesionalismul vor învinge, ca de fiecare dată", a precizat Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.