Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Satu Mare, susţinere necondiţionată faţă de Dragnea şi guvernul Grindeanu

psd sigla

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Satu Mare, reunit miercuri, a adoptat cu unanimitate de voturi două rezoluţii privind susţinerea necondiţionată a preşedintelui Liviu Dragnea şi a Guvernului Sorin Grindeanu, informează un comunicat de presă. "Prin rezoluţiile adoptate, PSD Satu Mare îşi exprimă susţinerea necondiţionată pentru domnul Dragnea Liviu Nicolae, în calitate de preşedinte al Partidului Social Democrat, şi susţinerea Guvernului legitim al României, condus de domnul prim-ministru Sorin Grindeanu, şi a programului de guvernare cu care PSD a câştigat încrederea românilor şi votul acestora la alegerile din 11 decembrie 2016", precizează sursa citată.

Preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a subliniat faptul că PSD rămâne fidel românilor care au votat partidul, susţinând necondiţionat şi programul de guvernare. "Având în vedere necesitatea depăşirii impasului în care s-a ajuns în societatea românească, nevoia de a implementa programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile din 11 decembrie 2016 şi de a veni astfel în întâmpinarea aşteptărilor şi a necesităţilor românilor, rămânem fideli românilor care ne-au legitimat, proiectelor pe care le-am susţinut şi celui care a avut iniţiativa construirii unei Românii cu o clasă de mijloc puternică, domnul preşedintele al PSD, Liviu Dragnea. Îl susţinem necondiţionat pe domnul preşedinte Liviu Dragnea, susţinem Guvernul Grindeanu şi toate acţiunile sale care au scop aplicarea programului de guvernare", a declarat Aurelia Fedorca, anunţă Agerpres.

De asemenea, membrii Comitetului Executiv al PSD Satu Mare au adoptat o poziţie referitoare la afirmaţiile liderului PSD Iaşi, Mihai Chirica, exprimându-şi dezaprobarea faţă de atitudinea acestuia şi considerând că "toate problemele se discută în primul rând în forurile statutare ale partidului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.