Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se alătură demersului PES: Salariul minim la nivelul Uniunii Europene, 'un subiect important în stânga românească și europeană'

PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că va semna petiția Partidului Socialist European (PES) privind salariul minim european și că va propune susținerea acestui demers în biroul politic național al PSD care va avea loc luni.

„Voi semna petiția pe care o lansați astăzi pentru un salariu minim european și sunt onorat să fiu invitat să fac acest lucru. Îmi aduc aminte că am semnat în trecut și ale petiții inițiate de activiștii PES și sunt convins că și aceasta va avea succes. Propun ca PSD să se asocieze demersului dumneavoastră și de aceea luni, în Biroul Național Permanent al PSD, voi propune susținerea acestui demers. Semnez petiția pentru că este despre un subiect important în stânga românească și europeană. Este vorba de un trai decent, despre un venit care să asigure o șansă celor ce muncesc să aibă un viitor în România”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, la conferința activiștilor Partidului Socialist European.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a participat, sâmbătă, la o conferință al PES activists, unde a fost înaintată o petiție pentru inițiativa „salariului minim european”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.