Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII: PSD se folosește de imaginea Părintelui Arsenie Boca, în campania electorală

PSD se folosește de imaginea Păritelui Arsenie Boca, în campania electorală. Acitviștii PSD împart inconițe cu chipul lui Arsenie Boca, iar pe spate sunt inscripționate numele lui Victor Ponta și însemnele PSD.

Pe spatele iconiței este aplicată o hârtie cu textul: ”Icoana Părintele Arsenie Boca, Binecuvântarea casei. Această icoană cu sfântul părinte Arsenie Boca este făcută, spre folosul şi binecuvântarea tuturor celor care au nevoie de ajutor şi tămăduire pentru sănătate şi mântuire. Sfinţit, PSD Victor Ponta Preşedinte”.

content-image

”După atacurile mârșave lansate de Victor Ponta prin diverşi interpuşi la adresa familiilor fără copii, după ce aproape în fiecare zi asistăm la declarații mincinoase și calomniatoare făcute împotriva lui Klaus Iohannis, am fi crezut că mai jos de atât nu se poate ajunge într-o campanie electorală.

Totuşi, Victor Ponta și PSD ne demonstrează că pot mereu să mai coboare încă o treaptă în gradul de mizerie în care înțeleg să ducă această campanie, prin distribuirea de iconiţe cu Părintele Arsenie Boca pe care sunt lipite, pe spate, îndemnuri de vot pentru Victor Ponta.

Considerăm că este sub orice critică folosirea în campania electorală a imaginii și numelui Părintelui Arsenie Boca, față de care românii manifestă deosebit respect și evlavie. Ca bun creştin cum se declară că este, Victor Ponta ar trebui să știe că politica nu ar trebui amestecată cu religia!

Victor Ponta s-a folosit în această campanie electorală de toate mijloacele nelegale și imorale pentru a se asigura că va câştiga alegerile prezidenţiale. Ne amintim de participările sale la toate evenimentele religioase, cu unicul scop de a atrage votul oamenilor. Există totuși o limită, pe care Victor Ponta şi PSD au depăşit-o în momentul în care au girat să apară un îndemn la vot pe iconițe.

Un simbol creştin nu poate fi inscripţionat cu sigla PSD și cu numele lui Victor Ponta! Îi solicităm premierului să îşi ceară public scuze şi să dispună retragerea tuturor iconiţelor folosite drept materiale de campanie.

Facem un apel şi la Biserica Ortodoxă Română să ia atitudine față de astfel de practici și să respingă ferm orice încercare de folosire a religiei în scopuri politice.

Îi cerem lui Victor Ponta să nu mai politizeze orice acţiune și, dacă tot nu este capabil să aducă mai multă moralitate în politică, să nu întineze religia şi credința oamenilor cu gesturile sale imorale”, susțin cei de la ACL.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.