Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se mai și refuză: Directoarea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi nu a acceptat oferta de a candida la parlamentare

Carmen Dorobăţ

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat marţi că nu va candida pentru un mandat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ea a explicat că „este foarte mult de muncă şi întreaga echipă de aici ne-am sudat, ne-am angrenat şi vom merge împreună mai departe”.

„Deci nu candidez. Categoric. Au fost cereri, dar la aceeaşi diplomaţie, ca să spun aşa, şi cu acelaşi adevăr în glas cu care mă uit în ochii tuturor am spus motivul pentru care nu merg la alegeri de această dată, pentru că este foarte mult de muncă şi întreaga echipă de aici ne-am sudat, ne-am angrenat şi vom merge împreună mai departe”, a afirmat Carmen Dorobăţ, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Citește și: Precizare de ultimă oră! Raportare greșită a deceselor

Potrivit unor surse social-democrate Carmen Dorobăţ era în discuţii cu PSD pentru o posibilă candidatură pe listele partidului la parlamentare. Până în prezent PSD are trei medici pe lista de candidaţi, scrie news.ro.

Alexandru Rafila va deschide lista pe Bucureşti la Camera Deputaţilor, iar Adrian Streinu-Cercel va fi pe locul doi la Senat, tot în Bucureşti, după Gabriela Firea care deschide lista candidaţilor social-democraţi în Capitală.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş (UMFST), Leonard Azamfirei, va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare, a anunţat, luni, Marcel Ciolacu.

Pe 12 iulie 2019, Carmen Dorobăţ şi soţul ei au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare în dosarul în care erau acuzaţi că au primit mită de la 124 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, pentru a-i promova la examene. Decizia instanţei nu a fost definitivă.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.