Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Sector 5 organizează un protest la sediul Primăriei

PSD sector 5 organizeaza, miercuri, 15 iulie, ora 9.00, un protest la sediul Primariei Sectorului 5 (B-dul Regina Elisabeta, nr. 29-31).

Impreuna cu cetatenii sectorului 5 vom protesta impotriva grupului infractional organizat, Vanghelie-PNL din Consiliul Local. Acest grup a votat in favoarea afacerilor ilegale patronate de primarul suspendat Marian Vanghelie, aflat in prezent in arest la domiciliu, si REFUZA sa se constituie parte civila pentru recuperarea prejudiciului estimat la peste 40 de milioane de euro in dosarul trimis in instanta de DNA.

Precizam ca o parte din acesti consilieri au fost exclusi din PSD si conform legii ar fi trebuit ca Prefectul Capitalei sa emita imediat ordinul de incetare al mandatului.

”Nu putem accepta ca noi, cetatenii sectorului 5, sa fim astfel furati de aceasta monstruoasa coalitie. Toti consilierii locali, care au devalizat bugetul sectorul 5, trebuie sa plece”, a declarat deputatul Cristian Rizea, presedintele PSD sector 5.

De asemenea organizatia PSD sector 5 doreste sa protesteze fata de tinerea la secret a bugetului Primariei. “Este inaceptabil ca cetatenii sa nu stie cum si in ce fel sunt cheltuiti banii lor”, a mai afirmat Cristian Rizea.

Facem un apel public catre presedintele PNL, Alina Gorghiu, care este din sectorul 5, sa retraga sprijinul politic consilierilor PNL din Consiliul Local, care sunt complici la jaful pus la cale de Vanghelie si pe care acum incearca sa il acopere!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.