Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD si-a consultat propria 'societatea civila'. Fanii lui Putin, chemati la partid

psd sigla

PSD a organizat vineri, in paralel cu consultarile de la Cotroceni, propriile sale consultari cu 'societatea civila'. Pe lista invitatilor se afla insa oameni apropiati de Moscova, folositi in deturnarea protestelor din Piata Universitatii.

Jurnalistul si redactorul sef al Romaniei Libere, Dan Turturica explica pe blogul personal ca in Kiseleff au ajuns persoane folosite de PSD in deturnarea protestelor din 2012, menite sa il sprijine pe Raed Arafat.

Scopul întâlnirii de la sediul PSD a fost "să deturneze protestul din Piața Universității după modelul folosit pentru deturnarea protestelor de sprijin pentru Raed Arafat, de acum trei ani. Mai grav, printre cei chemați azi la ședința tactică de lucru au fost și Petre Răcănel, cel ce l-a felicitat pe Putin pentru anexarea Crimeei și i-a decernat medalia ”artizan pentru pace” dar și unii revoluționari care au fost la Moscova anul acesta, la celebrarea victoriei asupra naziștilor", scrie Dan Turturică pe blog.

Întâlnirea de vineri de la sediul PSD a părut o replică la întâlnirea de la Palatul Cotroceni, dintre preşedintele Iohannis şi reprezentanţii celor care protestează în centrul Bucureştiului, după incendiul din clubul Colectiv. În urma incendiului au murit, până acum, 32 de persoane.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.