Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD solicită președintelui Iohannis, opoziției, organismelor financiare internaționale și analiștilor din sistemul bancar românesc să își ceară scuze

PSD

PSD reacţionează la datele cu privire la creşterea economică, publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică. Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a partidului, PSD solicită preşedintelui, opoziţiei, organismelor financiare internaţionale şi analiştilor să îşi ceară scuze.

"România continuă să se dezvolte bine în guvernarea PSD. Conform INS, creșterea economică înregistrată pe primul trimestru din acest an este de 5%, în consens cu prognoza Guvernului.

Este o creștere de 4 ori mai mare decât media Uniunii Europene.

Realitatea confirmă din nou că programul PSD funcționează bine.

PSD solicită președintelui Iohannis, opoziției, organismelor financiare internaționale și analiștilor din sistemul bancar românesc să își ceară scuze pentru prognozele greșite, care au indus nejustificat o stare rezervată față de economia românească.

Realitatea a demonstrat de mai multe ori că atunci când Iohannis spune că economia merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine! Asta spune tot despre cât înțelege Iohannis din economie", se arată în comunicatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.