Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD-ul face praf guvernul de tehnocraţi: 'Situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece'

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat joi, la Giurgiu, că "situaţia sub tehnocraţi se înrăutăţeşte pe zi ce trece" şi că în trei luni de guvernare PSD a strâns 26 de volume ale gafelor miniştrilor actuali în condiţiile în care în urma regimului Băsescu au fost scrise şase volume.

'Situaţia sub tehnocraţi se înrăutăţeşte pe zi ce trece şi oriunde mergem în ţară oamenii ne spun să venim odată, din nou, la guvernare şi să nu lăsăm lucrurile să meargă pe o pantă greşită, strigătul cetăţenilor către noi este de disperare... Au întins coarda aproape să se rupă...monitorizăm fiecare ministru şi fiecare minister, avem o monitorizare cu toate gafele lor, avem până acum, în trei luni de guvernare, 26 de volume, ceea ce mi se pare destul de mult şi să vă dau o comparaţie: când am scos în 2011 Cartea neagră a regimului Băsescu faţă de toate nenorocirile pe care le-au făcut ei au avut şase volume. Ăştia au gafe de 26 de volume până acum, evident că acum realizez şi eu de ce acest strigăt de disperare din partea populaţiei', a afirmat Codrin Ştefănescu.

El spune că dacă la putere ar fi fost un guvern politic şi se petreceau astfel de gafe, acel guvern scădea cel puţin 20 de procente. 'La noi un ministru dacă făcea o gafă de genul ăsta cum s-a întâmplat în sănătate cu ministrul care tace peşte când ne mor bebeluşii, era demis pe loc, era o politică de partid, ăştia nu au cui să dea niciun fel de raport. La noi, un guvern dacă făcea astfel de gafe scădea 20 de procente, dar pe ei nu are cine să îi tragă la răspundere', a completat Codrin Ştefănescu. El a mai declarat faptul că pentru acest an şansa ca alegerile locale să se desfăşoare în două tururi este 'zero'. Secretarul general adjunct al PSD s-a aflat joi la Giurgiu la invitaţia preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD, senatorul Niculae Bădălău, în vederea pregătirii campaniei electorale, cei doi având şi o întâlnire cu primarii din judeţ, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.