Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD va vota ”pentru” la cererea DNA de arestare a Elenei Udrea

dragneaPSD

Liderul social democrat Liviu Dragnea a precizat că PSD va vota pentru ridicarea imunității parlamentare a Elenei Udrea și a lăsat de înțeles că decizia va fi una similară, în cazul în care Victor Ponta va ajunge într-o situație similară.

Am vorbit cu domnul Zgonea astăzi. Ceea ce am spus eu la congres nu au fost vorbe în vânt. În situaţii de genul acesta, nu avem niciun fel de ezitare. PSD va vota pentru ridicare imunităţii parlamentare a Elenei Udrea, a declarat președintele PSD în cadrul unui interviu televizat la Realitatea TV.

Întrebat cum va proceda partidul în cazul în care DNA va cere vot pentru ridicarea imunității lui Victor Ponta, liderul PSD a spus că nu vor face excepție pentru nimeni.

Nu cred că putem vota altfel. Am spus destul de limpede de a avea un comportament fără ezitare în problemele importante. Ori ne hotărâm să fim consecvenţi în ceea ce spunem şi să facem lucrurile pe care le spunem, ori o să revenim la stilul vechi de a face politică. Nu mai putem face compromisuri (...) Eu vă spun foarte clar. Nu avem de gând să facem excepţie pentru nimeni. Mai mult decât atât, am mai spus, de ce e nevoie de imunitate? Suntem câteva sute de oameni care avem imunitate faţă de restul milioanelor de români, a completat președintele PSD.

Totodată, a făcut precizări și în ceea ce îl privește...

Dacă vreodată se va cere ridicarea imunității pentru mine, o să le cer eu colegilor să voteze, iar dacă nu, îmi dau demisia din Parlament, a spus Liviu Dragnea.

Citește și DNA cere din nou arestarea Elenei Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.