Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Vaslui trăiește un 'moment delicat' după arestarea lui Buzatu. Dragoș Benea anunță planul pentru următoarele zile / Prezent va fi și Paul Stănescu

dragos benea

Preşedintele interimar al PSD Vaslui, europarlamentarul Dragoş Benea, a declarat, luni, că organizaţia vasluiană trăieşte un moment delicat, având în vedere arestarea şi excluderea din partid a lui Dumitru Buzatu şi a afirmat că acest moment trebuie traversat cât mai repede cu putinţă.

Eurodeputatul a precizat că va veni la Vaslui în cursul acestei săptămâni, alături de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, pentru a avea o discuţie cu colegii din organizaţie.

"În a doua jumătate a acestei săptămâni mă voi deplasa la Vaslui alături de secretarul general al PSD, domnul Paul Stănescu, pentru o întâlnire cu activul unei organizaţii care a avut rezultate foarte bune la toate alegerile în ultimii 25 de ani, dar care acum trăieşte un moment mai delicat şi care trebuie gestionat şi traversat cât mai repede cu putinţă. PSD Vaslui a realizat în toţi aceşti ani obiective importante, un exemplu este Spitalul Judeţean, care nu trebuie uitate sau puse în umbră de evenimentul sau accidentul de la finalul săptămânii trecute", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele interimar al PSD Vaslui, Dragoş Benea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

În cadrul întâlnirii s-a decis şi numirea ca preşedinte interimar al organizaţiei PSD Vaslui a vicepreşedintelui partidului, Dragoş Benea.

Tribunalul Vaslui a decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie că a primit drept mită suma de 1,25 milioane de lei de la omul de afaceri Emil Savin a cărui societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti. Dumitru Buzatu a contestat măsura arestului preventiv, contestaţia urmând să fie analizată, în această săptămână, de Curtea de Apel Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.