Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD vizează scaunul lui Crin Antonescu

Chiuariu Crin

Fostul lider PNL Crin Antonescu va trebui să se mulţumească cu simpla calitate de senator, având în vedere că foştii săi parteneri din USL au pus ochii pe funcţia de preşedinte al  Comisiei comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei României.

Vicepreşedintele Comisiei comune, senatorul social-democrat Ioan Chelaru, a explicat că, procedural, propunerea de modificare a componenţei Comisiei comune va fi înaintată Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, urmând ca plenul comun al Parlamentului să aprobe sau să respingă, prin vot, respectiva propunere.

"Avem un Regulament şi o Comisie. Componenţa ei se aprobă şi se modifică în sedinţa plenului reunit. Având în vedere situaţia creată, politică, şi faptul ca o parte din colegi nu mai sunt, unii din motive obiective, altii din motive subiective, nu mai sunt unii nici în partide, alţii lideri, va trebui facută o revizuire a Comisiei sau o revenire asupra propunerilor pe anumite zone. Probabil ca la prima şedinţă de plen reunit vom face propuneri pentru înlocuirea unor colegi. Atunci va fi stabilită şi conducerea Comisiei. În mod normal, conducerea unei Comisii este la partidul care are majoritatea în Comisie, adica la PSD", a declarat luni, pentru Agerpres, Ioan Chelaru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.