Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Vrancea: La sediul nostru din Focşani se pot face donaţii pentru susţinerea familiilor afectate de inundaţii

PSD
PSD sigla

Partidul Social Democrat (PSD) Filiala Vrancea a propus, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, o colectă de materiale de construcţii, electrocasnice şi bunuri de consum pentru familiile din judeţ afectate de inundaţiile din ultimele zile.

"Trebuie să dovedim solidaritate cu cetăţenii judeţului Vrancea. Va mai dura până vom şti cu exactitate care sunt valorile pagubelor, însă noi, PSD, suntem pregătiţi să ajutăm. Începând de mâine dimineaţă, la sediul nostru din strada Republicii din Focşani, puteţi veni pentru a face donaţii pentru susţinerea familiilor afectate de inundaţii. Materiale de construcţii, apă potabilă, bunuri electrocasnice de care nu mai aveţi nevoie pot însemna un mare ajutor pentru cei cărora apa le-a distrus casele", a declarat consilierul judeţean Vasile Marin.

La rândul său, consilierul judeţean PSD Laurenţiu Marian şi-a exprimat speranţa că şi Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea va găsi cele mai bune soluţii pentru a ajuta oamenii afectaţi de inundaţii, scrie Agerpres.ro.

"Vrancea se confruntă încă o dată cu situaţii îngrozitoare din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă. Aproape 200 de gospodării şi 48 de locuinţe sunt afectate, iar aceste familii trec prin momente dificile. Cred că CJ are obligaţia morală de a fi alături de toţi locuitorii Vrancei. Am văzut că de la Guvern s-au propus între 2.000 şi 4.000 de lei pentru gospodăriile afectate. CJ ar trebui să dea măcar sume asemănătoare pentru familiile afectate de inundaţii, dacă nu chiar să acopere pagubele cât mai aproape de valoarea reală a acestora", a spus Laurenţiu Marin.

Acesta a susţinut că, împreună cu colegii din comisia de buget din CJ Vrancea, a făcut o analiză a proiecţiei bugetare pe anul 2021 şi au ajuns la concluzia că ar fi bani disponibili din excedentul bugetar pe anul trecut pentru acordarea de ajutoare persoanelor afectate de inundaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.