Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG tranferă un internațional german de tineret

PSG
PSG

PSG a ajuns la un acord cu Schalke 04 pentru transferul fundaşului Thilo Kehrer (21 de ani). Campioana Franţei va plăti 37 de milioane de euro pentru internaţionalul german de tineret, informează mediafax.

Este al doilea transfer reuşit de PSG în această vară, după aducerea lui Gianluigi Buffon, din postura de jucător liber de contract.

Kehrer este un fundaş central de meserie, care însă poate juca atât în faţa apărării, cât şi în flancul drept al compartimentului defensiv. Crescut în Academia lui Stuttgart, Kehrer a ajuns la Schalke în 2012. A adunat 59 de meciuri pentru echipa de seniori a lui Schalke, reuşind să marcheze de patru ori. A încasat 12 cartonaşe galbene şi unul roşu în cele 59 de jocuri oficiale. În centrul apărării, Tuchel se mai poate baza pe Marquinhos, Kimpembe şi Thiago Silva, ultimul fiind şi căpitanul echipei. Conform transfermarkt.de, Kehrer e cotat la 18 milioane de euro.

În mandatul lui Tuchel, PSG a cucerit Supercupa Franţei, după o prestaţie entuziasmantă în faţa lui AS Monaco. Campioana s-a impus cu 4-0, graţie golurilor marcate de Angel Di Maria (dublă), Christopher Nkunku şi Timothy Weah, fiul lui George Weah.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.