Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Psihiatrul Gabriel Diaconu explodează după ce Victor Ponta a acuzat că românii arși la Crevedia sunt lăsați să moară: Baliverne

www.facebook.com
gabriel diaconu

Psihiatrul Gabriel Diaconu a izbucnit după ce fostul premier al României, Victor Ponta, care era șeful guvernului la data producerii tragediei de la Colectiv, a acuzat că victimele arse grav în incendiul de la Crevedia sunt ținute de medici în țară și lăsate să moară.

Simt nevoia să fac o precizare, după ce domnul Ponta a făcut niște declarații iresponsabile în spațiul public privind transferul pacienților de la Crevedia în străinătate.

România, prin medicii români și celula de criză la nivelul Ministerului Sănătății, respectând criterii MEDICALE și jurământul hipocratic, a decis ce pacienți vor fi transferați. Nici una din țările care au primit pacienți români, dincolo de disponibilitatea - prin Mecanismul de Protecție Civilă - de-a ajuta, nu a avut un rol în selecția pacienților. Această selecție a fost făcută la nivel național din dorința de-a maximiza supraviețuirea fiecărui pacient.

Pacienții în stare ”rea” nu sunt ”lăsați” să moară în România. Fiecare dintre pacienți merită cea mai bună șansă la supraviețuire. Pe de altă parte nu putem omorî, cu bună știință, un pacient ne-transportabil prin decizia de-a-l trimite cu avionul în altă țară, când însuși zborul ar putea să-i fie fatal.

Restul sunt, simplu spus, baliverne, scrie Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.