Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSRO-ul lui Geoană lansează singura femeie candidat la Primăria Timișoara și face alianță cu UNPR

psro

PSRO-ul lui Mircea Geoană lansează singura femeie candidat la Primăria Timișoara si face și o alianță post-electorală cu UNPR pentru Timis. Mai multe premiere la lansarea candidatului Partidului Social Românesc pentru primăria Timișoara. Mircea Geoană merge pe mâna unei jurnaliste cu aproape 20 de ani experiență în domeniu. Adriana Mărăscu este, în același timp, și singura femeie care se aruncă în lupta electorală pentru unul dintre cele mai importante orașe din România și fruntea Banatului.

Candidatul propus de Geoană nu a mai făcut niciodată politică și este un produs al celui mai mare proiect al P.S.RO, 51%, care promovează oameni noi în politică. Șeful P.S.RO spune că mizează tocmai pe experiența și expertiza socială a proaspătului candidat.

După o alianță post-electorală la centru cu PNL, Partidul Social Românesc continuă să se consolideze și local. Având și experiența deja din Baia Mare, unde s-a aliat cu UNPR si PNTCD pentru sprijinirea primarului Cătălin Cherecheș, partidul lui Geoană recidivează și la Timiș, unde, tot astăzi, va încheia o alianță post-electorală cu progresiștii lui Steriu.

Strategia pare să dea roade pentru P.S.RO, partid care de curând a mai dat lovituri de imagine prin racolarea mai multor parlamentari, inclusiv de la PSD. Alianța cu UNPR se extinde la nivel local și ne întrebăm dacă nu plănuiesc ceva mai mult în teritoriu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.