Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSV Eindhoven a anunțat demiterea antrenorului Mark van Bommel, în urma rezultatelor nefaste înregistrate

Clubul olandez PSV Eindhoven a anunțat, luni, demiterea antrenorului Mark van Bommel (42 de ani), în urma rezultatelor nefaste înregistrate, potrivit Mediafax.

"Declinul este unul prea mare și nu este demn de PSV. Meciurile din competiții sunt momentele decisive, dar și procesul din jurul acestora este foarte important. PSV este un club în care încercăm să ne ajutăm și să ne sprijinim reciproc. Așa s-a întâmplat și în ultimele luni. Interesul clubului a fost întotdeauna primordial. Evaluarea a dus, în cele din urmă, la această decizie dureroasă. Am încercat cu toții să facem ceva pentru a opri acest lucru, dar, din păcate, nu am reușit", a declarat Toon Gerbrands, managerul general al clubului PSV Eindhoven.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

În comunicatul emis de olandezi, se menționează că antrenorul interimar al formației PSV Eindhoven va fi anunțat tot în decursul zilei de luni.

Mark van Bommel a pregătit-o pe PSV timp de un sezon și jumătate. În stagiunea precedentă, el a încheiat pe locul secund în Eredivisie și a terminat pe ultimul loc grupa B din Liga Campionilor.

În sezonul actual, Mark van Bommel a înregistrat nouă victorii, patru remize și patru eșecuri în campionat, PSV clasându-se pe locul 4, cu 31 de puncte, după 17 runde. Lider este Ajax, cu 41 de puncte. De asemenea, PSV a fost eliminată din Europa League, terminând pe locul trei o grupă din care au mai făcut parte LASK Linz, Sporting Lisabona și Rosenborg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.