Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Publicis Groupe, una dintre cele mai mari companii multinaţionale de marketing, a cumpărat compania românească de software Tremend

Chief Executive Magazine
software

Publicis Groupe a cumpărat compania românească de software Tremend, potrivit unui anunţ făcut miercuri de compania franceză de marketing, conform Agerpres.

Conform sursei, tranzacţia urmează să fie supusă aprobărilor obişnuite din partea autorităţii de concurenţă.

Compania Tremend va fi integrată în Publicis Sapient, una dintre diviziile Publicis Groupe, a anunţat directorul general al Publicis Sapiens, Nigel Vaz.

"Suntem impresionaţi de viziunea echipei Tremend, de nivelul avansat al abilităţilor şi capacităţilor sale în jurul metodologiei Agile şi de expertiza sa profundă pe această piaţă. Alăturarea Tremend la Publicis Sapient reprezintă o extindere puternică a modelului nostru global de livrare distribuită şi ne aşteptăm să creştem rapid atât echipa, la 2.500 de experţi până în 2025, precum şi amprenta noastră geografică în regiune. Suntem, de asemenea, încântaţi de potrivirea culturală puternică dintre cele două organizaţii şi aşteptăm cu nerăbdare să generăm împreună şi mai mult impact asupra clienţilor", a declarat directorul general al Publicis Sapiens, citat în comunicat.

Potrivit comunicatului, Tremend este una dintre cele mai dinamice companii independente de consultanţă şi dezvoltare software din Europa Centrală şi de Est.

Având o expertiză avansată în tehnologii emergente, confirmată de peste 60 de milioane de utilizatori ce folosesc soluţiile dezvoltate pentru clienţii săi, Tremend va deveni cel mai nou centru global pentru Publicis Sapient, se precizează în comunicat.

Cu sediul în Bucureşti, Tremend a fost înfiinţată în 2005 de Ioan Cocan şi Marius Hanganu şi deserveşte o bază largă şi diversificată de clienţi din domenii precum sectorul financiar, automotive, telecomunicaţii, healthcare, tehnologie şi educaţie.

Cu peste 16 ani de experienţă în consultanţă, strategie şi implementare pentru proiecte software şi management de produs, Tremend are o echipă de peste 650 de experţi în inginerie software.

Publicis Groupe este una dintre cele mai mari companii multinaţionale de marketing, PR şi publicitate, prezent în peste 100 de ţări şi angajând aproximativ 80.000 de specialişti. Grupul oferă servicii complete, de la consultanţă până la execuţie, combinând transformarea de marketing şi transformarea digitală de business.

Publicis Sapient este o companie din cadrul Publicis Groupe, care oferă servicii de transformare digitală de business şi reprezintă centrul de transformare a afacerilor digitale al Publicis Groupe, cu 20.000 de angajaţi şi peste 50 de birouri în întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.