Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pur întâmplător? Magazinele de arme din Moscova vor fi ÎNCHISE în weekend, când sunt anunțate proteste

Multe magazine de arme vor fi închise la Moscova weekendul viitor, a arătat un sondaj al reprezentanților lanțurilor de retail din Moscova specializate în vânzarea de arme și muniții, informează Interfax.

Magazinul Arsenal a raportat că sâmbătă și duminică vor fi închise prin ordinul agențiilor de aplicare a legii. „Recent, am primit ordinul de a suspenda lucrul în acest weekend. Dar în continuare vom lucra", a declarat un reprezentant al rețelei pentru Interfax.

Aceeași recomandare, potrivit consultantului, a primit-o și magazinul Skolkovskaya. „Suntem închisi în weekend, nu vom lucra”, a spus magazinul.

Magazinul „Artemis” a spus că nu vor funcționa în weekend „din motive tehnice”. Sâmbătă și duminică, în magazin, potrivit reprezentantului său, vor fi efectuate „lucrări tehnice”.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Unii reprezentanți din societatea civilă au spus că comerțul a fost oprit la cererea Gărzii Ruse. Cu toate acestea, serviciul de presă al instituției a spus că „nu au fost trimise recomandări magazinelor de arme pentru a le închide în weekend”.

Duminica viitoare, susținătorii lui Alexei Navalny au planificat un miting în sprijinul său. Parchetul și poliția din Moscova au avertizat cu privire la responsabilitatea organizării mitingurilor și procesiunilor ilegale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.