Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în toate spaţiile publice din orașul Brăila și din 13 sate începând de marți

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în toate spaţiile publice din orașul Brăila și din 13 sate începând de marți, a decis Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Decizia a fost luată după ce a fost depășit pragul de 1,5 cazuri de infectare cu coronavirus la mia de locuitori, anunță MEDIAFAX.

Potrivit hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență, masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile publice din municipiul Brăila, dar și în alte 13 sate din județ. Este vorba de localitățile Berteștii de Jos, Chichinețu, Batogu, Vultureni, Frecăței, Drogu, Gulianca, Cotu Lung, Muchea, Căldărușa, Tudor Vladimirescu, Baldovinești și Zăvoaia.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

Comitetul pentru Situații de Urgență a mai decis că pentru organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole sau concerte numărul maxim de participanţi în spații închise va fi de 25 persoane și în spații deschise va fi de 50 persoane.

De asemenea, în cazul restaurantelor programul de lucru este stabilit între orele 6.00 – 23.00, iar ultima comandă va fi luată la 22.00. La o masă vor avea să participe maximum patru persoane, dacă sunt din familii diferite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.