Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, despre limitarea adaosului comercial: Este foarte posibil ca lista să sufere modificări

agerpres
mihai constantin

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat vineri despre actul nromativ privind limitarea adaosului comercial la alimentele de bază, că este foarte posibil ca lista să sufere modificări, poate să fie extinsă sau unele produse să fie înlocuite cu altele, scrie News.ro.

Întrebat dacă limitarea adaosului comercial se va prelungi după aceste trei luni, Mihai Constantin a spus: ”Există discuţia. În primul rând, suntem la jumătatea termenului de implementare al actului normativ deja în desfăşurare. Am văzut evoluţia anticipată şi dorită implementării acestui act normativ. Şi, da, se ia în considerare extinderea acestui program. Este foarte posibil, dar mai mult de atât nu pot să vă spun la această dată, ca această listă să sufere modificări, poate să fie extinsă sau unele produse să fie înlocuite cu altele”.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a explicat că un alt principiu în urma căruia se va lua această decizie de prelungire a acestei aplicări este, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul iniţial, după o consultare foarte atentă şi deschisă cu marii retaileri şi procesatori din ţară, pentru ca solicitările sau normele acestui act normativ să fie unele realiste şi cu efecte concrete în coşul zilnic al consumatorilor români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.