Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pus la punct de Orban, primit cu braţele deschise de Cîţu - Premierul, reacţie la susţinerea şefului PNL Timiş

orban citu

Premierul Florin Cîţu reacţionează la scandalul din PNL Timiş, unde preşedintele Alin Nica îl acuză pe Ludovic Orban pentru neregulile de la alegerile pentru conducerea PNL Timişoara. Dacă Orban i-a dat o replică acidă lui Nica, Cîţu îi mulţumeşte liderului bănăţean pentru susţinere.

"Mulțumesc pentru susținere, Alin Nica -președinte PNL Timiș. Bine ai venit în #EchipaCastigatoare", scrie Cîţu pe Facebook.

„Setea de putere personală nu poate justifica distrugerea unui partid. Ludovic Orban nu mai este președintele meu PNL”, anunță preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, cel care conduce interimar PNL Timiș. Alin Nica spune că după ani de zile în care activitatea PNL Timiș a fost „umbrită de derapajele unor lideri locali”, în prima săptămână în care a ajuns să conducă filiala județeană a început curățenia în organizație.

În replică, Ludovic Orban îi recomandă liderului organizației de la Timiș să își dea demisia dacă nu este mulțumit de modul în care s-au derulat alegerile în organizația pe care o conduce.

Sâmbătă au avut loc alegeri pentru conducerea PNL Timişoara, însă susținătorii celor doi candidaţi, Cosmin Tabără și Raul Ambruş, s-au certat din cauza delegaţilor. Alin Nica a suspendat scrutinul, însă mai mulți liberali au rămas în sală și l-au ales pe Raul Ambruş drept președinte PNL Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.