Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PUSL a semnat cel de al doilea acord politic cu PSD, pentru susținerea familiilor din România

facebook.com
Gabriela Firea, Gratiela Gavrilescu

Partidul Umanist Social Liberal a semnat astazi, 27 septembrie 2022, un nou acord politic cu Partidul Social Democrat, pentru  protejarea tuturor familiilor din România, pentru stimularea tinerilor de a-și continua studiile și pentru susținerea financiară a tinerelor familii la început de căsnicie.

Este un al doilea astfel de document - prevederile celui dintâi fiind deja puse în practică - prin care se dovedește eficiența și soliditatea de până acum a parteneriatului  dintre Partidul Social Democrat  și Partidul Umanist Social Liberal și intenția celor două partide de a-l continua, în aceeași termeni, și în viitor.

Acordul a fost semnat de Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL și Ministrul Familiei și Protecției Sociale, Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD.

“Partidul Umanist Social Liberal demonstrează azi că este unicul partid serios în parteneriatul cu PSD. Și spun lucrul acesta pentru că multe din punctele primului acord politic au fost bifate. Am trecut doi ani de pandemie grei și dintr-un studiu efectuat cu institutele de cercetare am făcut o nouă strategie, astfel încât să știm pentru următorii doi ani ce avem de făcut pentru binele acestui popor, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fiecărei familii din România ” a spus deputatul Grațiela Gavrilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.