Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PUSL: Brașovul dă semnalul: 22.000 de români susțin legea împotriva fărădelegii

PUSL
PUSL Gratiela Gavrilescu

Conducerea Partidului Umanist Social Liberal s a reunit joi la Brașov, în continuarea seriei ședintelor dedicate inițiativei cetățenești privind recuperarea marilor averi dobândite ilegal.

Organizația umanistă din centrul țării, condusă de chiar deputatul de Brașov al partidului, Ana Loredana Predescu, a anunțat demararea strângerii de semnături și în Ardeal, ocazie cu s-a anunțat depășirea pragului de 20% din numărul de necesar de 100.000 de susținători ai proiectului cetățenesc susținut de către PUSL prin structurile sale.

În spiritul sloganului umanist Fapte, nu vorbe liderii PUSL au anunțat si mai multe soluții legislative de rezolvare ale unor inechități generate în relația dintre Stat și cetățean.

În acest context, reuniunea a beneficiat de pr ezența unor importanți reprezentanți ai antreprenorilor locali, cu accent pe specificul zonei, respectiv HoReCa, dar și ai fermierilor si ai Federației pensionarilor.

„Am analizat stadiul îndeplinirii hotărârilor anterioare și ne am informat reciproc în legătură cu proiectele legislative și politice pe care urmează să le promovăm. Un punct distinct al ordinii de zi a fost alocat dezbaterii problemelor reale cu care se confruntă antreprenorii și agricultorii din zonă, acestea fiind două categorii profesio nale cărora PUSL le acordă mare atenție. Le mulțumesc doamnei deputat Ana Loredana Predescu, președintele interimar al Filialei, și colegilor umaniști brașoveni pentru modul în care au contribuit la reușita întâlnirii noastre”, a transmis deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.