Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un partid parlamentar strânge semnături pentru confiscarea averilor nejustificate

Radu Pop
semnatura

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), formațiune cu reprezentare parlamentară, a lansat campania de strângere de semnături pentru susţinerea unei legi privind "recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale", se arată într-un comunicat al partidului.

"Cred că toţi cetăţenii îşi doresc corectitudine şi ar vrea ca în cazul celor cu averi uriaşe care nu pot fi justificate aceşti bani să ajungă la bugetul de stat. Este o iniţiativă în care eu cred foarte mult, la fel cum cred că, aşa cum oamenii de rând şi micii întreprinzători sunt penalizaţi dacă nu îşi plătesc dările, la fel cei cu averi care nu pot fi justificate prin venituri legale trebuie traşi la răspundere", a explicat europarlamentarul PUSL Maria Grapini.

"Campania de strângere de semnături este pentru fiecare dintre cei care doresc să ştie adevărul despre cei care de multe ori ne conduc, dar nu numai, a celor care nu au averea deschisă, pentru a şti de unde vin banii şi unde pleacă ei", a declarat și deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.