Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putea fi evitată moartea Stelei Popescu? Ce spune un cunoscut medic

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Stela Popescu

Controverse uriașe au apărut în ceea ce privesc cauzele morții Stelei Popescu. Întrebarea este dacă trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe putea fi evitată.

Ultima apariție de la un eveniment a Stelei Popescu, cu doar câteva înainte de cumplitul incident, a șocat pe toată lumea. Actrița nu mai avea deloc zâmbetul pe buze și îi lipsea acea energie pozitivă cu care obișnuise pe toată lumea. Stela Popescu a avut un discurs incoerent, ce putea fi un semn clar că nu se simțea prea bine.

Medicul Tudor Chiuhodaru a explicat, la Antena 3, că Stela Popescu putea fi salvată în cazul în care ar fi primit ajutor.

Magistraţii îi dau lovitura SUPREMĂ lui Oscar Pistorius. Cât va sta la ÎNCHISOARE celebrul atlet

"Sunt semne de alarmă și chiar dacă nu am văzut imaginile, faptul că ai descris acele tulburări de vorbire, imposibilitatea de a prinde obiectele, de a ține corect mâinile, tulburările motorii la o persoană ajunsă la acea vârstă erau semne clare de suspiciuni și care ar fi orientat pe oricine la o evaluare într-un serviciu neurochirurgical. Eu vă spun că tratăm zilnic asfel de cazuri și facem și tratament de urgență, iar aici secundele, minutele, orele sunt esențiale pentru ca pacientul să poată fi salvat și recuperat. De altfel, există patru semne de alarmă pentru un accident vascular cerebral, cele care țin de modificări la nivelul feței, pacientul nu poate râde, nu poate zâmbi, tulburări motorii. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, poate scăpa obiecte, mâinile îi amorțesc", a spus medicul.

„Dacă nu se intervine în prima ora, rămâne creierul fără oxigen, acest accident cerebral se poate repeta", a mai adaugat medicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.