Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin a făcut paradă degeaba în Crimeea și Mariupol: Anunțul de ultimă oră al Ucrainei despre Bahmut

Captura video
Vladimir Putin

Armata ucraineană continuă să apere cu succes oraşul Bahmut, regiunea estică Donețk. Potrivit şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, Andri Ermak, planurile armatei invadatoare ruse de a captura orașul eșuează. "Forțele de apărare continuă să blocheze inamicul în est. Planurile ruşilor de a ocupa Bahmutul eșuează. Ucraina merge înainte" - a scris Ermak pe Telegram, într-un mesaj postat duminică dimineaţă. RBC notează că între 17 şi 18 martie, armata rusă a înregistrat 392 de soldați morţi și răniți în luptele de la Bahmut.

Putin a descins la Mariupol, unde a făcut o vizită surpriză

Președintele Vladimir Putin a făcut o vizită la Mariupol, a relatat duminică presa rusă de stat, în ceea ce ar fi prima deplasare a liderului de la Kremlin în teritoriile ocupate de Rusia din regiunea Donbas din Ucraina de la începutul războiului, transmite Reuters.

Putin a zburat cu elicopterul la Mariupol, au relatat agențiile ruse citând Kremlinul. Președintele Rusiei a mers prin mai multe cartiere ale orașului, făcând opriri și vorbind cu locuitorii.

„Șeful statului a examinat, de asemenea, linia de coastă din Mariupol, în zona clubului de iahturi, clădirea teatrului, locuri memorabile ale orașului”, a precizat agenția Interfax, citând serviciul de presă al Kremlinului. Presa rusă a relatat că Putin s-a întâlnit, de asemenea, cu mai mulți comandanți militari.

Vizita a avut loc după ce Putin s-a deplasat sâmbătă în Crimeea într-o vizită neanunțată pentru a marca cea de-a noua aniversare a anexării peninsulei de către Rusia de la Ucraina și la doar două zile după ce Curtea Penală Internațională (CPI) a emis un mandat de arestare pe numele liderului rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.