Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin a felicitat pe liderii și cetățenii statelor străine de Ziua Victoriei

vestidinrusia.ro
vladimir putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a felicitat pe liderii și pe cetățenii Comunității Statelor Independente (CSI), precum și popoarele Georgiei și Ucrainei cu ocazia împlinirii a 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei, a anunțat biroul de presă al Kremlinului. Cu acest prilej, șeful statului rus le-a cerut tuturor ca împreună să lupte împotriva tentativelor de falsificare a istoriei și de revizuire a rezultatelor războiului.

În special, Putin a trimis mesaje de felicitare liderilor și cetățenilor Azerbaidjanului, Armeniei, Republicii Belarus, Kazahstanului, Kârgâzstanului, Republicii Moldova, Tadjikistanului, Turkmenistanului, Uzbekistanului, Abhaziei, Osetiei de Sud.

Felicitări au fost transmise, de asemenea, popoarelor Georgiei și Ucrainei.

”Astăzi, datoria noastră morală este să păstrăm cu grijă și să transmitem generațiilor care vin amintirea evenimentelor acelor ani vitregi. Împreună trebuie să ne opunem, în mod hotărât, oricăror încercări de distorsionare și de falsificare a istoriei, de revizuire a rezultatelor Marelui Război pentru Apărarea Patriei, de justificare a monstruoaselor atrocități comise de naziști și de complicii lor”, a declarat șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.