Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin i-a propus lui Berlusconi o funcţie de ministru în Rusia

berlusconi

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, susţine că preşedintele rus Vladimir Putin i-ar fi propus la un dineu funcţia de ministru al economiei în guvernul rus şi s-a declarat dispus să-i acorde cetăţenia rusă, potrivit cotidianului La Stampa, care citează o declaraţie atribuită lui Berlusconi, relatează joi AFP. 

'În Italia, sunt împins la marginea evenimentelor, în timp ce Putin mi-a spus că este gata să-mi acorde cetăţenie şi să-mi încredinţeze conducerea Ministerului Economiei', a afirmat Silvio Berlusconi, care va împlini 79 de ani în septembrie, în timpul unei întâlniri cu deputaţi ai partidului Forza Italia, notează Agerpres.

Berlusconi, cunoscut magnat al media şi fotbalului, premier timp de trei mandate între 1994 şi 2011 şi în continuare lider al partidului conservator Forza Italia, a avut o serie de probleme cu justiţia de-a lungul vremii. În octombrie 2013, Curtea de Apel din Milano a stabilit la doi ani interdicţia de a exercita o funcţie în parlament pentru fostul premier italian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.