Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin nu renunţă la proiectul South Stream

putin2

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a semnalat in mod neasteptat o posibila relansare a proiectului South Stream, in cadrul vizitei sale de o zi la Budapesta. "Rusia ar putea directiona o noua conducta submarina spre Bulgaria, in cazul in care primeste sprijin de la Uniunea Europeana", a precizat Putin, dupa convorbirile de la Budapesta cu premierul ungar, Viktor Orban.

"Rusia nu a renuntat la proiectul South Stream, Moscovei nu i s-a permis sa il realizeze, iar reluarea sa in forma initiala este imposibila. Rusia este dispusa sa analizeze impreuna cu toate companiile posibilitatea de a lucra in cadrul Turkish Stream, iar rolul Ungariei in calitate de tara de tranzit al gazelor nu s-a diminuat dupa suspendarea proiectului South Stream", a explicat liderul de la Kremlin.

"Din pacate, am fost obligati sa suspendam proiectul gazoductului South Stream, insa eu cred ca tot ceea ce am realizat impreuna cu partenerii nostri ungari, societatea pe care am creat-o, se poate utiliza si in activitatea cu partenerii turci pentru proiectul Turkish Stream. Exista o serie de posibilitati, iar noi suntem dispusi sa le discutam cu toti cei interesati sa lucram impreuna", a mai spus Putin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.