Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin tună și fulgeră: În Europa rusofobia este promovată ca politică oficială

Euronews
Vladimir Putin

Neonaziștii din unele țări au adoptat metodele hitleriștilor, regimul de la Kiev continuă să ucidă civili, în unele țări ale Europei rusofobia este promovată ca politică oficială, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

"Vedem cum în zilele noastre rezultatul proceselor de la Nürnberg, în care nazismului i s-a dat o evaluare juridică categorică, este de fapt revizuit. În unele țări, nu numai că rescriu istoria și călăii sunt justificați. Revanșiștii și neonaziștii au adoptat ideologia și metodele hitleriștilor", a declarat Putin astăzi, la ceremonia inaugurării memorialului dedicat victimelor genocidului nazist din URSS, relatează Ria Novosti citată de Rador Radio România.

Șeful statului rus a arătat că acum în statele baltice "zeci de mii de persoane sunt declarate suboameni și sunt private de cele mai elementare drepturi, sunt hărțuite".

"Regimul de la Kiev îi preamărește pe colaboratori lui Hitler, SS-iștii, folosește teroarea împotriva tuturor celor neaveniți, continuă tirurile barbare ale orașelor și localităților pașnice, uciderea bătrînilor, femeilor, copiilor. Într-o serie de țări ale Europei rusofobia este promovată ca politică de stat", a spus președintele Federației Ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.