Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

R. Kelly neagă acuzațiile de abuz sexual, izbucnind în lacrimi într-un interviu televizat

Wikipedia
r kelly

Rapperul american R. Kelly a negat acuzațiile de abuz sexual, izbucnind în lacrimi într-un interviu televizat acordat marți postului american CBS, anunță Reuters, potrivit Mediafax.

Muzicianul, recompensat cu Grammy, a cedat nervos în timpul interviului, fiind copleșit de emoții în timp ce nega acuzațiile de abuz sexual.

R. Kelly a pledat "nevinovat", în luna februarie, într-un proces în care este acuzat că a agresat sexual trei adolescente și o femeie, în 1998.

Acuzațiile au fost lansate inițial într-un film documentar care a amintit și de procesul din 2002 în urma căruia Kelly a fost achitat, după ce a fost suspectat de pornografie infantilă.

"Este o prostie! Folosiți-vă bunul simț. Lăsați blogurile, lăsați ceea ce simțiți față de mine. Urâți-mă, dacă vreți, iubiți-mă, dacă vreți. Dar faceți uz de bunul simț. Cât de prost să fiu să fac așa ceva, având în vedere trecutul meu tulbure?", a spus cântărețul.

Citește și: 'Distanţa dintre mine şi mine', de vineri în cinematografe. Proiecţii speciale, la Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu şi Arad

R. Kelly a făcut gesturi largi afirmând: "Nu am făcut lucrurile astea! Nu sunt așa!". "Mă bat pentru viața mea nenorocită!", a încercat să completeze cântărețul, pierzându-și vocea și izbucnind în lacrimi.

Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly, pe numele real Robert Sylvester Kelly, este pasibil de șapte ani de închisoare pentru fiecare dintre cele zece capete de acuzare vizând abuzuri sexuale.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, și a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.