Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

R. Moldova. Viitorul preşedinte va trebui să conlucreze cu alianţa aflată la guvernare - Diacov

Indiferent din care partid va face parte, viitorul preşedinte al Republicii Moldova va trebui să conlucreze cu alianţa aflată la guvernare, a declarat preşedintele de onoare al Partidului Democrat (PDM), Dumitru Diacov (foto), în cadrul emisiunii 'Puterea a patra" de la postul de televiziune 'N 4", informează vineri Deschide.md, potrivit agerpres.

'Viitorul preşedinte, indiferent din care partid va face parte, va trebui să conlucreze cu alianţa de la guvernare. Preşedintele nu poate să desfiinţeze alianţe de guvernare. Va trebui să găsească un limbaj comun. Marian Lupu (candidatul PDM) nu ar avea probleme. Nu va fi în favoarea preşedintelui să declanşeze un război, pe care nu-l va câştiga niciodată", a declarat Diacov.

R. Moldova. Datele recensământului din 2014 vor fi publicate după alegeri

Dumitru Diacov a dat asigurări că PDM va colabora cu viitorul preşedinte, indiferent cine va fi acesta. 'PDM are capacitatea să gestioneze situaţia în aşa fel încât să conlucreze cu viitorul preşedinte, indiferent din care partid va face parte" acesta, a spus Diacov.

Citeşte şi: România, ACORD cu Canada: Românii pot intra fără VIZE

Preşedintele de onoare al PDM a mai declarat că formaţiunea pe care a înfiinţat-o este destul de puternică şi se va afla mult timp la guvernare. 'S-au obişnuit că, dacă nu le place ceva, să schimbe partidele. Nu trebuie schimbat partidul, trebuie schimbat liderul, programul, obiectivele. Trebuie modernizat partidul. Noi aşa procedăm", a spus Diacov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.