Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radja Nainggolan va fi reprimit echipa Interului în cel mai scurt timp

www.pinterest.com
Inter Milano

Radja Nainggolan (30 de ani) va reveni în echipa Interului în cel mai scurt timp. În ciuda problemelor comportamentale create în ultima perioadă, antrenorul Luciano Spalletti a luat decizia de a-l reprimi în programul normal al echipei, conform mediafax.

Mijlocaşul belgian va fi în lot pentru meciul cu Empoli, programat sâmbătă, în ultima etapă a anului din Serie A. Anunţul a fost făcut vineri, în conferinţa de presă. Din declaraţiile lui Spalletti, Nainggolan ar putea face parte din primul ”11”: ”Va reintra în programul de pregătire al echipei. Voi analiza toţi jucătorii la antrenament şi îi voi alege pe cei mai buni. Este posibil să fie câteva schimbări în prima echipă”, a declarat tehnicianul, citat de football-italia.net. Problemele lui Nainggolan au părut în urmă cu câteva zile, când belgianul a fost suspendat pentru acte de indisciplină. Ulterior s-au aflat şi motivele care au stat în spatele acţiunilor sale. Nu este mulţumit de situaţia de la Inter şi ar vrea să se întoarcă la fostul său club, AS Roma. Acest aspect a ieşit la iveală după publicarea unei înregistrări audio.

"Doamne, fac haos aici, vreau să mă întorc.Sunt prieten cu Totti, poate o să vorbească el pentru mine... Dar trebuie să fac un dezastru aici pentru a putea pleca, înţelegi? Toţi spun că am terminat-o cu fotbalul, dar eu am demonstrat mereu pe teren ce pot aşa că au tăcut cu toţii", spune Nainggolan pe înregistrare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.