Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rădoi: Jucătorii vor să participe la JO. Din păcate nu depinde de ei şi avem câteva refuzuri deja de la cluburi

Frf.ro
mirel radoi

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri, că jucătorii din ţară şi cei care activează în străinătate vor să participe la Jocurile Olimpice, însă prezenţa lor depinde de cluburi şi deja federaţia a primit câteva refuzuri, potrivit news.ro.

“Îmbucurător pentru noi este că atât jucătorii din România cât şi cei din străinătate vor să participe la JO. Din păcate nu depinde de ei şi avem câteva refuzuri deja de la cluburi. Sunt patru jucători pe care cluburile au refuzat din prima să îi lase.

De afară. Prima comunicare a fost către jucători de afară. Aici trebuie să găsim o fereastră comună. Aşteptăm să vedem la sfârşit care va fi exact lotul.

Citește și: DOSAR `Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ`...

Va exista o negociere, încercăm să găsim o fereastră cât mai accesibilă. Din păcate cred că nu o să putem să fim cu jucătorii pe care noi îi dorim pentru că este într-o perioadă în care cluburile sunt angrenate în tururile preliminarii din Cupa UEFA sau în cantonament. Până la urmă va trebui să găsim soluţii, indiferent cu ce generaţie vom merge”, a spus Rădoi.

Întrebat dacă există dezamăgire pentru că unii jucători nu pot să vină, el a răspuns: “Nu. Rămâne un moment unic, suntem prezenţi după 57 de ani. Va trebui să ne prezentăm ca şi cum am fi obişnuiţi cu această competiţie. Indiferent cine va fi prezent, trebuie să-şi reprezinte ţara, indiferent dacă mai are sau nu meci internaţional”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.