Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu dă de gard cu obiceriule alimentare ale românilor: Dinescu face sarmale cu gâscă! Suntem tolomaci!

captura youtube
Radu Banciu

Realizatorul TV Radu Banciu critică dur obiceiurile alimentare ale românilor. Banciu spune că magazinele sunt pline de sandvișuri cu pui și că e momentul ca românii să își mai extindă puțin preferințele culinare.

„Ce să mănânci atunci, bă tată? Numa’ pui? Intri într-un magazin în România… se vede că suntem ultimii faliți. Bă, toate sandviciurile, absolut toată mâncarea e cu carne de pui. Da ce-i carnea asta de pui? Să mâncăm și noi urs, să mâncăm panteră, să mâncăm rinocer, să mâncăm hipopotam, crocodil.

Aduceți, tată, să mănânce românul crocodil. Mănâncă carne de pui. Sarmalele cu ce sunt? Cu carne de pui! Păi cum îmi spui, mă, carne de pui? Cu ce-i salata de boeuf? Cu piept de pui! Ce piept de pui, mă, dacă se numește salată de boeuf? Voi nu înțelegeți ce e aia. Salată de boeuf, adică salată de vită cu carne de pui. Păi cum e aia salată de vită cu carne de pui?

Zici că suntem cei mai mari tolomaci din lume. Cum adică sarmale cu carne de pui? Bine, face Dinescu d-alea cu gâscă, da’ el le face la mișto. El face și sarmale cu carne de melc, nu contează, dar alea nu le mănânci în comerț, nu sunt industriale. La noi te duci ‘ia să-mi iau un sandviș, cu ce aveți?’, ‘Cu piept de pui’. Mai lasă-mă dracului cu pieptul tău de puim adu, mă, piept de cămilă, cocoașă de cămilă, gaură de fund de elefant. Adu-mi ceva!”,a spus Radu Banciu, în emisiunea pe care o moderează.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.