Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, despre scandalul 'monstrous' din USR: 'Doar sandalele și midiile mâncate întregi au mai rămas din cariera politică a lui Dan Barna'

Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, joi, cel mai recent scandal de la vârful USR – unul „absolut monstruos”, după cum l-a numit jurnalistul – unde Dan Barna și Ana Ciceală au fost protagoniștii unui schimb de replici acide.

„Incredibil! Ăla cu sandalele lui, de îi ieșeau degetele alea de Păcală pe dinafară – ni-l imaginăm pe Dan Barna, în afară de sandalele alea ordinare și ce-a glojdit el în cortul ăla, în Barcelona, midiile acelea de le-a mâncat întregi, că îi era foarte foame. În rest n-a rămas nimic din cariera lui politică. Ei, bine, cică l-a urecheat Ciceală, are și un nume predestinat într-adevăr. O ceartă fenomenală. N-avem mare lucru să redăm din ea. Am văzut că există niște pasaje, dar, sigur, ele omit până la urmă realitatea. Ce se publică la noi în era democrației este doar, măi, nerușinatule, dar vă dați seama ce e în spatele acestor cuvinte, dacă asta se postează. Deci n-are rost să citim niște făcături, pentru că se pare discuția a fost cu totul de alt tip. Ciceală i-ar fi reproșat lui Dan Barna că a negociat cu liberalii fără ca ea să știe, în timp ce ea buchisea practic, era la bibliotecă, îl citea pe Agârbiceanu. Cred că pentru București și pentru candidatura lui Nicușor este necesar să faci acest sacrificiu, i-ar fi transmis Dan Barna – adică, a se înțelege, să faci un pas în spate, ai învățat degeaba, nu e nimic, lasă, la anul! Cum adică, bă?”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

PS News a publicat, joi, o înregistrare în care Dan Barna este surprins în timp ce țipa la Ana Ciceală, cea care l-a acuzat pe liderul USR că ar fi promovat un fake news pentru a o scoate din cursa pentru Primăria Sectorului 3 al Capitalei. Mai mult decât atât, ea susține că a și cenzurat-o.

De altfel, tot joi, o fostă vicepreședintă a USR a părăsit partidul, despre care susține că „nu mai poate fi salvat” și că și-a primit pe bună dreptate eticheta de „neomarxist”, deși se autointitulează ca fiind „de dreapta”. Raluca Amariei, fosta președintă a filialei Sibiu și membră a Biroului Național USR, a mai acuzat formațiunea că a trecut încet, încet la „demagogie, promovarea persoanelor obediente în dauna celor competente, marginalizarea și eliminarea vocilor disidente, fentarea democrației interne prin «autobuze» cu membri care apar doar la alegeri, boicotarea consultărilor interne sau a mecanismelor de decizie statutare, folosirea sesizărilor ca instrument de eliminare a opozanților în timp ce sesizările la adresa apropiaților conducerii sunt ținute fără termen la sertar, promovarea tacită a unor persoane cu probleme de integritate, ba chiar a unui extremist iresponsabil plantat direct în urechea președintelui pe post de consilier”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.