Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu îi taie elanul lui Dragnea: 'Unde să candidezi, bă baiatule? Nu ai nicio şansă, bă tată, te bate Iohannis cum ne-a bătut Iliescu în '90'

Radu Banciu

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a comentat, în ediţia de joi seară, intenţiile lui Tăriceanu şi Dragnea de a candida în alegerile prezidenţiale de la finalul anului.

"S-a văzut cum se votează la prezidenţiale în România, nu te duci tu ca şi Călin Popescu Tăriceanu, stai că nu suntem în Nauru. Dacă ar avea loc alegeri în Nauru, acolo aş mai zice, nu ne aude nimeni şi putem face ce vrem. Aici suntem în Europa, nu avem cum să îl votăm pe Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale când el lua 5% acum patru ani. Dar ce a făcut Tăriceanu să ajungă la 50%? Nu a făcut nimic, l-a susţinut pe Liviu Dragnea. Credeţi că e destul? Bă, dar cât de tâmpiţi sunt!

George Maior răspunde atacului lui Tăriceanu: 'Legăturile dintre România şi SUA au ajuns la punctul culminant'

Şi Dragnea la fel! A zis azi că cică îi e frică domnului Iohannis să nu candidez. Unde să candidezi, bă baiatule? Nu ai nicio şansă, bă tată, te bate ăsta cum ne-a bătut Iliescu în '90. Sunt jucate dinainte cu asemenea specimene. Din punctul ăsta de vedere va fi senzaţional finalul de an. Întrucât niciodată nu au existat asemenea discrepanţe. Iohannis nu are nimic de făcut, să nu facă greşeli diplomatice ordinare. Dar, încă odată, românul e şi nepriceput şi prost şi uită şi repete. Deci grijile sunt destul de mici", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.