Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu îl ia peste picior pe Victor Ponta: 'De când a devenit atât de isteț?'

Radu Banciu

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că în România n-o să se construiască niciun kilometru autostradă nici măcar dacă devine Sfântul Petru Ministrul Transporturilor. Declarația a fost comentată de Radu Banciu în emisiunea „Lumea lui Banciu”.

Asta apropo de iureșul de la Transporturi, unde se pare că, deși e extrem de competentă și calificată, doamna Olguța nu e în grațiile președintelui Iohannis. Dar important e să rețineți că nici dacă va veni Sfântul Petru la Transporturi n-ar putea să construiască un metru de autostradă.

Acum l-aș întreba pe domnul Ponta de când a devenit atât de isteț, pentru că, pe când îl aveam pe Șova, marele lui amic, la Transporturi nu era atât de convins că nu se mai poate face nimic în domeniul respectiv. Acum, că nu mai e la putere, a zis ”după mine, potopul!”. Ideea e că nu trebuie să fii Ponta pentru a nimeri un astfel de verdict. Noi spunem asta dinainte ca Ponta să fie premier, înainte ca tovarășul Rus de la Cluj să vină cu masterplanul lui să ne dezvăluie oportunitățile României. Întrecea Belgia și Olanda la un loc la numărul de autostrăzi și linii electrificate...

Au ajuns la aceeași concluzie cu noi acești coate-goale, dar când au expirat politic sau când au fost aruncați la lada de gunoi a istoriei.

Ce deschis la vorbă e Victor Ponta, deși a fost premier ani buni și ar fi putut să ne spună lucrurile astea de pe vremea lui.

Ne spune lucruri pe care noi le cunoșteam de multă vreme. Mulțumim, domnule Ponta, că ați ajuns la aceeași concluzie la care ajunseserăm și noi de atâția și atâția ani”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.