Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu îl nimicește pe Marcel Ciolacu și vorbește despre războiul din PSD: 'Nu mai există nimic în România decât bătălia pentru ciolan'

Radu Banciu

Radu Banciu a afirmat luni, la B1 Tv, că nu-și explică reticența unor PSD-iști de a-l avea președinte plin pe Marcel Ciolacu, date fiind ”capacitățile intelectuale” extraordinare ale acestuia. Jurnalistul a mai spus că, după Viorica Dăncilă, ne gândeam că mai jos de atât nu se poate. În același stil ironic, Banciu a mai susținut că Eugen Teodorovici va schimba din temelii politica PSD dacă va ajunge șef al partidului. Nu în ultimul rând, Radu Banciu a remarcat faptul că pe politicieni nu-i interesează decât cum să-și împartă ciolanul, în vreme ce noi, ceilalți, „suntem toți în izmene” în fața epidemiei de coronavirus.

„Că tot vorbeam de imbecili, o situație care, într-adevăr, aproape te face să surâzi e asta din PSD, unde a ajuns o babilonie fără margini. Sunt pregătirile pentru alegerile care vor avea loc. Atenție, alegerile din sânul partidului în primul rând. Și a început bătălia internă între escrocii de prim rang ai PSD.

Le-a cășunat unora exact pe Marcel Ciolacu, care o avea el o virulență de birou, de anticameră, dar nu e un virulent de televizor, nu vine și sparge ecranul de-ți dă un pumn pe canapea, cum o să ne dea Tedorovici dacă o să ajungă președinte plin. Nu, Ciolacu e mai bovin așa. El este - pot să fac o comparație, că nu știe nimeni nici de la CNA, nici de la CNCD - un fel de anoa. O vită cornută de prin Asia, Australia, totalmente necunoscută neștiutorilor de carte din Europa și din România. O vacă de acolo.

Zi DECISIVĂ la CCR: Verdict pe legea privind impozitarea pensiilor de serviciu

Evident, prostia a ajuns la el de-i iese prin nări și, cu toate astea, nu e bine văzut în PSD. Mi se pare o anomalie cum numai în acest partid se poate întâmpla. Ce aveți, mă, cu el, că e reprezentantul absolut al acestui partid!

Credeți că veți găsi unul de nivelul lui Ciolacu? Ce ziceam de Dăncilă că e ceva uluitor, el nu e departe. Deci am zis că mai jos nu se poate, ajunseserăm în mocirla umanității. Ei bine, nu. Iată că Ciolacu e un specimen la nivelul genunchiului broaștei din mocirla în care ne dusese să scăpăm de umanitate și de orice formă de umanism Viorica Dăncilă. Deci când aveți un asemenea leu la conducerea partidului, vrei să vă deziceți de el?

Vine unul care dă mai tare cu pumnul, domnul Teodorovici. Ăsta o să schimbe din temelii politica PSD.

Nu mai există nimic în România decât bătălia pentru ciolan. Toate discuțiile între politicieni sunt cum să atragă mai mult capital pentru alegerile care vin. Noi suntem toți în izmene în fața acestei maladii, care a revenit cu o forță incredibilă, de ne va lăsa în curând în genunchi pe toți”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.