Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, show după ce a aflat averea lui Cumpănașu: 'Cumpără-ți o meserie la banii pe care îi ai, dar nu veni să candidezi la alegerile prezidențiale'

Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre candidatura lui Alexandru Cumpănașu la alegerile prezidențiale.

„Ce i-o fi trebuit lui Cumpănașu, cine l-o fi împins de la spate să candideze la alegerile prezidențiale rămâne o enigmă. Nimeni n-ar fi aflat de banii pe care îi câștigă. Sunt niște sume aiuritoare pe care, evident, domnul Cumpănașu va avea dificultăți să le explice la modul natural. El ar câștiga, lunar, undeva în jur de 19.000 de euro”, a comentat Banciu.

Ce avere are candidatul Alexandru Cumpănaşu - Scrie în actele oficiale că este membru al Lojei Naţionale

”Pentru ce să te faci de râs? Iei 1% la alegerile prezidențiale, să zicem. De asta ai candidat? (...) Îți trebuie tichie de mărgăritar să candidezi la prezidențiale? Înțeleg că n-ai nicio meserie, dar fă-ți rost de una. Cumpără-ți o meserie la banii pe care îi ai, dar nu veni să candidezi la alegerile prezidențiale, pentru că nu-ți folosește la nimic”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.