Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Berceanu iese la atac și îi aplică un duș rece Elenei Udrea

Radu Berceanu

Din spatele gratiilor, Elena Udrea s-a arătat tare nemulțumită că procurorii DNA nu îi iau la întrebări pe Radu Berceanu, Vasile Blaga sau Adriean Videanu. Berceanu iese la atac și îi servește un duș rece fostei sale colege de partid și de Guvern.

Citește și: Elena Udrea: De ce Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu sunt liberi?

"Probabil ca memoria dnei Udrea are niste variatiuni, ceea ce pe mine oricum ma lasa perfect rece. Poate sa spuna ce crede ea ca are de spus. N-am nici cea mai mica problema sa ma cheme DNA oricand (...), ca sa lamurim odata lucrurile astea", a declarat Radu Berceanu, pentru Ziare.com.

"Pobabil ca procurorii DNA au stiut mult mai bine ce spune Sandu aiurea, asa, in tramvai, sau au mai verificat si ei, iar ea (Elena Udrea - n.red.) care e acum acolo zice 'De ce sunt eu si nu ii ia si pe ceilalti?'. Pentru ca ceilalti n-au pus mana la luat diverse chestii cum o fi facut ea, daca o fi facut, pentru ca e problema ei si eu nu stiu ce probe au procurorii sau ce e.

Inca o data: Cu cea mai mare placere, oricand ma cheama oricine, oriunde, ca sa lamurim chestia asta, pentru ca de exemplu mama mai are vreo doua luni si implineste 90 de ani si n-as putea spune ca e cea mai mare placere ca toata ziua sa apara numele meu pe acolo pe o chestie cu care n-am nici cea mai vaga legatura, niciuna.

De ce sa imi fi dat Sandu mie milioane de euro? In primul rand, ca faceam toata campania din toata tara, cu milioane de euro. Deci sunt usor sonati la cap, dar n-are importanta, e problema lor. Dar de ce sa imi fi dat? Ca mai erau 46 de presedinti (de organizatii judetene si de sector - n.red.), de ce sa imi fi dat mie si sa nu fi dat la toata lumea, daca tot avea de dat?", spune Radu Berceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.