Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Boboc, FC Viitorul: 'Cel mai mult în această perioadă îmi lipseşte fotbalul. Cred că tuturor ne lipseşte. Ne e dor să jucăm sau chiar să privim un meci'

www.gsp.ro
Craiova Viitorul

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Radu Boboc, a declarat, marţi, într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a Ligii Profesioniste de Fotbal, că în această perioadă de izolare cauzată de pandemia de coronavirus cel mai mult îi lipseşte fotbalul, potrivit Agerpres.

"Cel mai mult în această perioadă îmi lipseşte fotbalul. Cred că tuturor ne lipseşte. Ne e dor să jucăm sau chiar să privim un meci. Îmi lipsesc şi prietenii, pentru că în această perioadă nu putem să ieşim din case. Când o să se termine această pandemie o să apreciem mult mai mult lucrurile cărora înainte nu le dădeam importanţă aşa de mare. Numai uniţi vom învinge acest adversar", a spus fundaşul.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Chiar dacă stă în casă, Radu Boboc a menţionat că pune mare accent pe pregătire deoarece nu se ştie exact când se va relua campionatul Ligii I. "Mă antrenez acasă pentru că este o perioadă dificilă şi trebuie să ne menţinem în formă. Nu se ştie când se vor relua meciurile oficiale şi trebuie să fim pregătiţi", a menţionat fundaşul formaţiei FC Viitorul şi al echipei naţionale de tineret a României.

Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.