Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu: Am angajat consiliera recomandată de Dănuț Pop, și-a dat demisia după o lună și jumătate

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a declarat miercuri pentru ȘTIRIPESURSE.RO că persoana pe care a angajat-o consilieră la recomandarea lui Dănuț Pop, reținut pentru trafic de influență, a demisionat după o lună și jumătate.

„În legătură cu știrea apărută precizez că la începutul anului 2022 am avut discuții cu mai mulți prieteni pentru angajarea unui consilier, printre care și Dănuț Pop care este prietenul meu de mai bine de 10 ani, care mi-a recomandat-o pe dna Papadopulos. Am angajat-o pe aceasta la cabinetul meu parlamentar iar după o perioadă de o lună și jumătate aceasta și-a dat demisia deoarece nu s-a adaptat și nu s-a integrat în activitatea parlamentară. În rest, nu mă privește și nu mă interesează”, a afirmat Cristescu.

Preşedintele Partidului Ecologist Român (PER), Dănuţ Pop, a fost reţinut, miercuri, de DNA, pentru trafic de influenţă, după ce ar fi primit 10.000 de euro în schimbul promisiunii că-l va determina pe un deputat să angajeze o anumită persoană pe o funcție de consilier la cabinetul deputatului respectiv.

Surse judiciare spun că soția persoanei care i-ar fi dat banii lui Dănuț Pop trebuia angajată la cabinetul deputatului PSD Radu Cristescu. Dosarul a fost deschis urmare unei disjungeri din alt dosar al DNA, iar urmarirea penală a fost începută în noul caz în 5 octombrie 2022, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.