Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu, despre situația de la Poșta Română. Avem un director general liberal, a cărui agendă după numire cuprinde două puncte mari, ambele suspecte

Radu Pop
captura Antena 3
Radu Cristescu

Radu Cristescu, despre situația de la Poșta Română. Avem un director general liberal, a cărui agendă după numire cuprinde două puncte mari, ambele suspecte

Deputatul PSD Radu Cristescu a comentat, pe Facebook, în stilu-i caracteristic, situația grevei generale de la Poșta Română.

"Bizară situație la Poșta Română. Avem un director general liberal numit în post pe repede înainte lunile trecute, la presiunile amicului Burduja, și a cărui agendă după numire cuprinde două puncte mari, ambele suspecte.

Primul, o vizită misterioasă în China – la un moment dat nu mai știa nimeni din țară de el – unde semnează cu poșta chineză nu știu ce acord de colaborare. Al doilea, aruncă în aer pensiile românilor prin incapacitatea de a negocia cu lucrătorii poștali revoltați de salariile mici. Înțeleg de la liderii sindicali că 200.000 de români și-au așteptat în zadar, ieri, pensiile, dar s-ar putea ca un număr mult mai mare să pățească la fel, în preajma sfintelor sărbători pascale.

Ori, partidul care s-a îngrijit mereu de soarta pensionarilor a fost PSD și nu altul. Aproape ai crede că liberalii ne aruncă intenționat un cartof fierbinte în brațe, stricînd relația social-democraților cu un segment important de votanți, în plină perioadă electorală.

Pentru că o fi el directorul Poștei, Valentin Ștefan, de la PNL, dar ministrul peste Poștă e de la PSD, la fel și premierul Ciolacu. A zis el premierul, de acord, că dacă Ștefan nu rezolvă rapid cu plata pensiilor zboară din post. Dar mă bate un gînd: ce ar fi să nu mai tărăgănăm și să-l zburăm de pe acum, pînă nu bagă la strîmtoare toți seniorii țării?...", a scris deputatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.