Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu nu crede că Florin Cîțu a fost racolat de serviciile secrete: 'E vorba de grupul pedeliștilor ardeleni, o matrioșkă toxică și lacomă'

Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu nu crede în ipoteza în care premierul României, Florin Cîțu, ar fi fost racolat în tinerețe de diverse structuri de informații, naționale sau străine. El are mai multe argumente și prezintă mai multe persoane care gravitează în jurul șefului Guvernului.

„De ce nu cred că premierul Cîțu e agent acoperit, cum zic mulți. În primul rînd, serviciile străine l-ar fi putut folosi, cel mult, ca pe scheletele din laboratoarele de biologie, adică să fie obiect de studiu pentru tinerii lor agenți începători. Dar nici asta nu cred...După primele lecții ar fi început băieții lor să tragă jointuri prin toalete și să de semne de tîmpeală progresivă. Nu te joci cu James Blond, agentul 1,64 la mie.

Nici ai noștri nu l-ar fi racolat, că le-ar fi trebuit translator de româno-română ca să se înțeleagă cu el. Și apoi ce să faci cu unul care vrea să urce scara valorii, dar alunecă pe treapta a doua de liceu? Ce să faci cu loaza-loazelor, care a ratat de două ori intrarea la ASE într-o perioadă, imediat după revoluție, cînd se lărgiseră peste noapte facultățile și se luau studenții cu arcanul de pe stradă?

În sistemul educațional, SRI și SIE ar fi avut la îndemînă cîteva opțiuni de racolare mari și late: studenți eminenți, buni, medii, mediocri și ultima opțiune, studentul Cîțu. Primul pe țară și al doilea pe județ, ratatul de la ASE să credem că a devenit eminentul de la Iowa? Nu, nu e nici omul serviciilor noastre. N-or fi ele cele mai grozave, dar un minim de standarde tot au.

Ce cred eu cu adevărat despre ascensiunea fulminanta a acestui nimeni?!?

Cîțu a fost descoperit și ghidat, de fapt, de reprezentanți de vârf ai celei mai toxice grupări politice care a existat in România și anume PD/PDL, creatia celui mai toxic președinte, Traian Băsescu. Un turnător jegos și notoriu la Securitate, el însuși descoperit și ghidat de sistemul altor epoci. Sunt vreo 10 personaje care se întrevăd în spatele lui Cîțu, care au gândit și urmărit încă de la fuziunea cu PNL distrugerea și anihilarea vechilor liberali. Cucii și-au pus ouăle otrăvite în cuibul altuia, iar odraslele eclozate aruncă acum proprietarii de drept ca să preia puterea. O mână de oameni toxici, care au pus mâna pe sute de milioane de euro și care sunt la originea tuturor mișcărilor politice dubioase care au loc pe scena politica, inclusiv ultimele alegeri prezidențiale și parlamentare. Trebuie doar sa te uiti in spatele lui Cîțu și să vezi o mulțime de inși! Sigur, gurile rele ar spune că mulțimea din spatele lui e, de fapt un dispozitiv supradimensionat al SPP, pentru că Florin Cîțu, avînd două fețe, enervează un număr dublu de oameni, deci îi trebuie și pază dublă. Dar nu!

Cei la care ne referim sunt mereu în spatele lui, dar nu îi vede chiar oricine. E vorba de grupul pedeliștilor ardeleni, o matrioșkă toxică și lacomă, în care se ascund matrioște mai mici, și mai mici și tot așa. Brațele caracatiței mafiote care a pus mâna pe țară.

Și cel mai lung braț - marioneta Iohannis. Vârful purulent al aisbergului mafiot care a ciocnit și scufundat România. Uitați-va in spatele lui Cîțu și veți vedea care e structura acestei mafii pedeliste cu guler alb: matrioșka mare, a grupului pedeliștilor din Ardeal, nășită de Florian Coldea, din care a ieșit matrioșca Iohannis, din care iese matrioșca Florin Cîțu. Și alte matrioști, mai bine zis mafioți, Blaga, Falcă, Buda , Bode, Tișe, Hava,Turcan, Flutur, și mulți alții. Conjurația mafioților, care înghite sute de milioane și ține România în mizerie și întuneric. Să nu-l uităm pe tovarășul procuror Bologa, șeful DNA, brațul înarmat al acestei mafii, care robotește dosare penale pentru cei care încurcă socotelile caracatiței mafiote. Mafia pedelistă a lui Băsescu + sistemul represiv creat de el + Iohannis + Bologa de la DNA, asta e formula găștii mafiote care, din spatele marionetei Cîțu, sufocă România.

L-au promovat pentru că sociologii eminenți de la Cluj au demonstrat, cu analize, că percepția publică e rezonabilă, în medie: doar un sfert dintre cetățeni îl credeau prost, pentru că celelalte trei sferturi nu auziseră de el. Cât îi mai răbdăm?!”, a spus Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: USR-PLUS, un 'cuib' de securiști? Emanuel Ungureanu: 'Din serviciile secrete domnul Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.